Pénzügyi Szolgáltatások

Teljes körű könyvelés

Ön az üzletre figyel, mi pedig biztosítjuk hozzá a jogszabályi megfelelést. Könyvelését, bérszámfejtését elvégezzük. Modern, naprakész szoftvereink segítségével könnyedén elkészítjük adóbevallásait és beszámolóit, sőt az Ön elvárása szerinti reportokat, kimutatásokat is. Az adminisztrációs előírások által megkövetelt alapvető kötelezettségeket az adó-, számvitel- és jog területén jártas szakemberek végzik el, akik rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken.

Bérszámfejtés

Ez itt a bizalmas információk világa. Legfőbb minőségi ismérvei: pontosság, szabályosság, gyorsaság, titoktartás. A bérszámfejtés területén cégünk több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik, hatékony informatikai rendszerünk pedig garanciát jelent arra, hogy maximálisan megfeleljünk az Ön elvárásainak.

Adótanácsadás

Az adózás területén rendszeresek a jogszabályi változások. Ennek nyomon követése, az újabb és újabb előírások értelmezése, a határidők pontos betartása komoly odafigyelést igényel. Ezt a terhet mi levesszük a válláról, és felelősséget vállalunk azért, hogy adózási kötelezettségeit teljes körűen és pontosan teljesíthesse.